Als zelfstandig ondernemer of KMO moet je volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) een verwerkingsovereenkomst aangaan met alle partijen die voor je bedrijf persoonsgegevens verwerken van personen binnen de EU.

Als website ontwikkelaar en webservices leverancier is wits.be een verwerker voor zijn klanten. Om het voor onze klanten gemakkelijk te maken, en omdat we voor de meeste klanten gelijkaardige verwerkingen uitvoeren, hebben we een verwerkersovereenkomst aan de algemene voorwaarden toegevoegd (artikel 10.3).

Opgelet! Als verwerkingsverantwoordelijke ben je er zelf voor verantwoordelijk dat de persoonsgegevens die we voor jou verwerken, zoals opgenomen in bijlage 1 van de verwerkingsovereenkomst, volledig en accuraat zijn. Indien dat niet zo is raden we je aan om z.s.m. contact op te nemen en de juiste gegevens door te geven.

Voor alle vragen over deze verwerkingsovereenkomst, wijzigingen in de bijlage, of indien je een verwerkingsovereenkomst op maat wilt afsluiten, nodigen we je uit om contact op te nemen.